avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amenda pe tren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amenda pe tren

vreau sa stiu ce articole de lege pot stipula intr-o contestatie a amenzii de tren. Fiul meu student si-a luat bilet gratuit insa ce-a care i-a emis biletul l-a emis cu o zi in urma. el nu a verificat si cand a venit conductorul fiul meu a intrebat de ce se dau 2 bilete pe acelasi loc pentru ca locul lui era ocupat. atunci conductorul i-a spus ca are bilet ptr sambata nu duminica. l a legitimat el i-a spus ca este o greseala a celei care i-a emis biletul si ii va face plangere in cazul in care la ghiseul unde se emit bilete sunt camere de luat vederi. Conductorul i-a retinut biletul nu l-a pus sa semneze nimic si i-a sugerat sa fie atent data viitoare si cand coboara sa-l astepte cineva cu banii pentru ca el nu avea bani la el. Chiar nu avea cine sa-l astepte...lui i s-a parut deplasata afirmatia conductorului si nu ne-a sunat la 12 noapte sa venim cu banii , fiind nevinovat.
Fiul meu i-a specificat ca vrea biletul ca sa faca plangere doamnei dar conductorul a refuzat sa i-l inmaneze. Ne-am trezit cu amenda de 600 de lei. Vreau sa fac contestatie in instanta. Ma puteti ajuta cu articole din lege? multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Amenda cfr Alex0227 Alex0227 Salut! O sa va povestesc intamplarea mea. Acum o saptamana am plecat cu trenul la un concurs(Duatlon) din Bucuresti spre Brasov. Fiind cu bicicleta, am ales ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb - cum formulez plangerea contraventionala? newuser newuser Buna seara, am circulat cu RATB, am validat cardul, a urcat controlorul la un mom ent dat, mi-a verificat cardul si mi-a spus ca nu a fost validat de ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda lau68 lau68 Buna ziua.Am doua fete gemene studente la Cluj , anul intai ,aceeasi facultate dar sectii diferite ,cu secretare diferite.Beneficiaza de cupoane de reducere pe ... (vezi toată discuția)