avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati anticipate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati anticipate

Buna ziua!
De cand s-a introdus noua declaratie unica am o nelamurire in ceea ce priveste plata impozitului pentru venitul estimat.
Se va proceda ca si in trecut cu plati anticipate trimestrial sau contribuabilul poate efectua plata cand doreste, cu conditia sa fie achitat integral impozitul pe venit pana la data de 15 martie?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BogdanEnache , utilizator 02:56, 12 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit 2018 marivan marivan In martie 2018 am încasat contravaloarea pt vânzarea unor acțiuni. In 21.07. 2018, am completat pe site-ul ANAF formularul declarației unice la capitolul ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie unica 2019- bonificatii emiliaciotir emiliaciotir Buna ziua, Avem un PFA in sistem real cu plata impozitului estimat pana pe 15 decembrie efectuata si declaratia depusa pana pe 31 iulie 2018. In sectiunea ... (vezi toată discuția)
Impozit venit 2018 daciana91 daciana91 Buna ziua, care va fi termenul scadent al platii impozitului pe venit, CAS si CASS aferente anului 2018 daca nu tinem cont de achitarea cu bonificatie pana la ... (vezi toată discuția)