avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor pentru înmormântare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor pentru înmormântare

Bună ziua, am și eu o întrebare legata de ajutorul de înmormântare. Soția mea poate beneficia de ajutorul de înmormântare după decesul mamei sale? Vreau să precizez că mama ei nu a lucrat niciodată și nici nu a avut nici un fel de pensie doar soția mea având serviciu plătind taxe și impozite și având-o și pe mama ei înscrisă la ea la muncă platindui CAS și ce se mai plătește. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:31, 12 Iulie 2018
Sotia poate beneficia de ajutorul de deces se acordă în cazul decesului unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces larisalaly larisalaly Buna ziua, Un salariat solicita ajutorul de deces in urma decesului mamei sale. Conform legii pensiilor, [i]Asiguratul sau pensionarul beneficiaza de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru fratele meu IONUT PIRLEA IONUT PIRLEA Buna ziua. Un frate de al meu mea decedat pe 1 ianuarie 2020 Am o nelămurire legat de un ajutor de mormintare am fost la casa pensiei pentru ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces bigica bigica Buna ziua! Cine ma poate lamuri intr-o problema? in cazul ajutor decesului unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului cate ... (vezi toată discuția)