avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima casa-cat dureaza?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima casa-cat dureaza?

Buna ziua.Ma intereseaza ,,durata de viata,, a Primei Case.Am auzit ca va dura pana la 31 decembrie 2009.Este adevarat?De exemplu daca doresc sa ma inscriu in acest program la inceputul anului 2010 mai am ocazia?Va rog daca puteti sa imi raspundeti :">
Cel mai recent răspuns: spirala , utilizator 02:33, 5 Noiembrie 2009
[ link extern ]
Nu este adevarat! Insa ceea ce este adevarat este ca pentru anul 2009 exista un plafon maxim de garantare de 1 miliard de euro. In cazul in care se atinge acest plafon nu vor mai fi acordate credite pentru cumparare de locuinte pe 2009. Pentru 2010 , prin hotarare de guvern , va trebui acordat un alt plafon maxim de garantare. Ramane de vazut care va fi cuantumul acestui plafon!B-)
Va multumesc frumos pt lamurire:D
Programul prima casa va mai dura si in 2010 si multa vreme de aici inainte , deoarece este singurul mijloc prin care poate fi evitata prabusirea pietei imobiliare si corectate dobanzile la creditele imobiliare .
Inteleg.Imi puteti spune daca aveti informatii in 2010 plafonul maxim este tot de 60.000 euro? Multa vreme de aici inainte, asta ar insemna ...?Multumesc pt raspunsuri.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in programul prima casa yonutz1_22 yonutz1_22 Buna ziua, Suntem o familie de tineri casatoriti interesati de programul prima casa. In 2006 sotia a cumparat o locuinta prin credit potecar, noi nefiind ... (vezi toată discuția)
Programul "prima casa" marza_alexa marza_alexa Am citit intr-un articol de ziar ca persoanele fizice care vor sa beneficieze de acest program trebuie sa aiba un salariu de minim 3000 de lei (pentru cele ... (vezi toată discuția)
Conditii prima casa claudyta claudyta buna ziua .ce conditii trebuie sa ai ca sa intri in programul prima casa ? va multumesc (vezi toată discuția)