avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informatii despre buletin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Informatii despre buletin

Buna ziua ! Prietenul meu locuieste in Germania(are cetatenie germana),eu in Romania(cetatenie romana),anul acesta am fost la el deoarece vreau sa ma stabilesc acolo ca sa ma inscriu pe adresa lui,toate ok pana de curand el a primit o amenda cuprinsa intre 1000-4000euro ,deoarece se pare ca au constatat ei ca este ceva neinregula cu buletinul meu,nu stiu exact ce..din ce am inteles noi,ar fi expirat! nu intelegem nimic ,eu am stat acolo doar 2 saptamani,apoi am revenit acasa in Romania..buletinul meu nu este expirat,si ce anume inseamna amenda? (nici nu stiu unde sa incadrez aceasta intrebare!)multumesc
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
ContSters485295, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters485295 , utilizator 10:31, 14 Iulie 2018

mesaj sters
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
ContSters485295, utilizator

Vizitator37 a scris:

Vizitator37 a scris:

Buna ziua ! Prietenul meu locuieste in Germania(are cetatenie germana),eu in Romania(cetatenie romana),anul acesta am fost la el deoarece vreau sa ma stabilesc acolo ca sa ma inscriu pe adresa lui,toate ok pana de curand el a primit o amenda cuprinsa intre 1000-4000euro ,deoarece se pare ca au constatat ei ca este ceva neinregula cu buletinul meu,nu stiu exact ce..din ce am inteles noi,ar fi expirat! nu intelegem nimic ,eu am stat acolo doar 2 saptamani,apoi am revenit acasa in Romania..buletinul meu nu este expirat,si ce anume inseamna amenda? (nici nu stiu unde sa incadrez aceasta intrebare!)daca stie cineva sa-mi dea o indrumare unde pot sa aflu mai multe detalii..nu pot sa cred ca exista asemenea erori la germani!!!!.multumesc

mesaj sters

mesaj sters

mesaj sters

Alte discuții în legătură

Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Probleme la preschimbarea permisului de conducere Alin788 Alin788 De curând mi-a expirat permisul și am fost sa îl schimb dar am întâmpinat greutăți și nu sa putut..mai precis am o amenda in Germania in 2014. Este ... (vezi toată discuția)
Cetatenie mara8 mara8 Ma interesez pt o ruda de a mea.Situatia este urmatoarea: s-a nascut in Romania. La varsta de 7 ani a plecat cu parintii in Ungaria.Acest lucru se intampla ... (vezi toată discuția)