cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

kati-lina 
	    	Utilizator

kati-lina 
	    	Utilizator	    

ContSters355359 
	    	Utilizator

ContSters355359 
	    	Utilizator	    

ContSters355359, utilizator
 ContSters355359, utilizator 	
			 ContSters355359 
	    	Utilizator

ContSters355359 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

const_be	                   

Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)
	                    const_be	                   

Un basarabean a depus juramantul de credinta si a obtinut un certificat care-i atesta cetatenia romana, cu mentinerea domiciliului in strainatate( R. Moldova). ... (vezi toată discuția)

cddamian	                   

Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
	                    cddamian	                   

Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)

adela20	                   

Buna ziua, 
Sunt posesoarea unui pasaport \\"Cetatean Roman cu domiciliul in strainatate\\". Am obtinut acest pasaport de la ambasada din Grecia, nestiind ca ... (vezi toată discuția)
	                    adela20	                   

Buna ziua, 
Sunt posesoarea unui pasaport \\"Cetatean Roman cu domiciliul in strainatate\\". Am obtinut acest pasaport de la ambasada din Grecia, nestiind ca ... (vezi toată discuția)