avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transcriere drept propietate auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transcriere drept propietate auto

Am cumparat un auto in 2016 si am trecuto doar fiscal pe mine fara a o transcrie. Acum as dori sa o transcriu, si as dori sa stiu daca mai am nevoie de certificat fiscal de la fostul propietar. Auto este trecut fiscal pe mine din 2016.
Cel mai recent răspuns: plai , utilizator 15:38, 14 Iulie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certifical fiscal la auto tudor34 tudor34 Buna dimineata. Am cumparat o masina care o avea de la altcineva. Nici unii din ei nu a trecuto la primarie. Fiscalu il are dar de multa vreme. Mai e valabil?! ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat Violeta V Violeta V Buna ziua,am achizitionat acum doi ani un autoturism cu contract de vanzare cumparare de la o persoana,aceasta nu doreste numerele,am fiscalul de atunci al ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)