avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prejudiciu de imagine adus unei institutii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prejudiciu de imagine adus unei institutii

Buna ziua,

Pe un grup de socializare o persoana aduce acuzatii nefondate cu privire la existenta ,,unei taxe de inscriere'' la gradinita pentru prescolari.In conditiile in care aceasta discutie are loc din ianuarie 2018 si pana in iulie 2018,care este calea prin care institutia poate solicita stergerea acelor postari,eventual solicitarea de daune morale pentru prejudiciul de imagine adus institutiei?Unitatea scolara a trimis persoanei o adresa prin care o informeaza ca ,,s-a autosesizat cu privire la acuzatiile aduse in mediul online'' si o roaga sa confirme afirmatiile prin declaratie/plangere la sediul scolii pentru a se putea lua masuri disciplinare impotriva celor in cauza.In cazul in care aceste acuzatii nu pot fi dovedite,scoala se poate indrepta in instanta cu solicitare de despagubiri pentru daune morale si prejudiciu de imagine?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
Iustin25, utilizator

Alte discuții în legătură

Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private ... Violeta4724 Violeta4724 Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private fără acordul meu!!! Bună ziua tuturor am nevoie de îndrumare privind hărțuire mea în ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor doresc sa dau un forum (detinatorul) in judecata andreiunicat andreiunicat Am o mare problema am un bun prieten care este dealer de autoturisme de aproape 10 ani si de ceva vreme competitia il loveste cu acuzatii ne fondate pe un ... (vezi toată discuția)
Denigrare online mateisiminaoana mateisiminaoana As avea o intrebare. Sunt foarte la moda acum grupurile de socializare pe facebook, unde oamenii se jignesc ca la usa cortului. Cum se poate apara o persoana ... (vezi toată discuția)