avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Putin ajutor doresc sa dau un Forum (detinatorul) in ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Putin ajutor doresc sa dau un Forum (detinatorul) in judecata

Am o mare problema am un bun prieten care este dealer de autoturisme de aproape 10 ani si de ceva vreme competitia il loveste cu acuzatii ne fondate pe un forum online.

Doresc sa stiu cum trebuie sa procedam pentru a cere stergerea acelor postari si stergerea numelui firmei de pe acel forum si de pe altele (sunt vreo 3 forumuri unde apare numele firmei si sunt aduse afirmatii false.

Nu dorim daune dorim minimul sa ne lase sa ne vedem de treaba noastra si daca au vreo acuzatie adevarata sa aduca dovezi.

Precizez ca am incercat sa iau legatura cu administratorul si am fost refuzat.

Astept sfaturi multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 11:46, 25 Ianuarie 2015
Adresati-va Consiliului concurentei.
Consiliul Concurenţei constata si sancţionează concurenţa neloială.
Sanctiunile pot fi:
- încetarea practicilor de concurenţă neloială,
- interzicerea practicilor de concurenţă neloială;
- aplicarea amenzilor contravenţionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica de concurenta neloiala vacarumaria vacarumaria Buna seara. As dori sa stiu daca este legal ca o companie sa acuze un fost angajat de practica a concurentei neloiale si sa ii solicite acetuia o despagubire ... (vezi toată discuția)
Deturnare clientela in proportie de 90% de fostul angajat moldenerg moldenerg Fost angajat al companiei, firma de dsitributie regionala, deturneaza clientela la care a avut acces. Timp de cativa ani a avut relatie directa cu toti ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala salon coafura LucianB31 LucianB31 Buna seara ! As dori sa stiu daca exista concurenta neloiala in urmatoarea speta: Doua angajate pleaca de la un salon de coafura, apoi isi deschid un salon pe ... (vezi toată discuția)