avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... de ce primesc somatii de la societate de recuperari ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

de ce primesc somatii de la societate de recuperari creante

am returnat modemul de la vodafone dupa ce am asteptat,4 luni sa am semanl in zona unde locuiesc.cei de la vodafone isi bat joc de clienti cu internetul mobil,mai ales cei din mediul rural.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 19:56, 30 Decembrie 2009
nici vodafone nici firma de recuperare nu au ce sa va faca eu nu am platit de 1 an si trimit somatii pana le vine rau
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Decembrie 2009
razvan22, utilizator
razvan22 a scris:

nici vodafone nici firma de recuperare nu au ce sa va faca eu nu am platit de 1 an si trimit somatii pana le vine rau

va bazati pe asta? cu siguranta veti avea o gramada de neplaceri.

cativa ani buni de aici in colo veti ramane pe cartela prepay pt ca nu veti mai putea contracta un alt abonament:((

Mare lucru. DA, ma bazaz pe asta, pt ca daca ii mai intind mult intervine prescriptia si adio debit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cetateanul89 a scris:

Mare lucru. DA, ma bazaz pe asta, pt ca daca ii mai intind mult intervine prescriptia si adio debit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fiecare notificare prelungeste termenul de prescriptie cu inca 3 ani :D , deci au timp sa poata obtine titlul executoriu , daca vor #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neplatite la furnizor telefonie; creanta cedata unei firme de recuperari NacuAdrian23 NacuAdrian23 Buna seara, acum 2 veri am facut la Vodafone un contract pentru un stick de internet. Nu am mai avut nevoie de el dupa cateva luni si in loc sa imi inchid ... (vezi toată discuția)
Topactoring penalizari incredibile ContSters318935 ContSters318935 Buna ziua ! Vreau si eu putin ajutor din partea cuiva . ieri am primit o instiintare direct de la un agent topfactoring ca am de platit la ei 3400 lei din ... (vezi toată discuția)
Citatie Ciuly Ciuly In urma cu 3 ani am mai refuzat sa platesc un abonament la Vodafone pe motiv ca cei de acolo nu au vrut sa imi rezilieze contractul decat daca plateam restul ... (vezi toată discuția)