avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cod boala handicap G83, F71
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cod boala handicap G83, F71

Bună ziua, as vrea sa știu dacă persoanele încadrate în cod boala G83, F71 are dreptul la însoțitor sau ce drepturi are ținând cont de faptul ca este încadrat în grad de handicap accentuat,permanent și nerevizuibil? Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră. Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe salar marina31 marina31 Buna ziua, Sunt persoana cu handicap gr II cod boala g80, g83 Certificatul este permanent si nerevizuibil Am prezentat certificatul angajatorului, pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se intelege prin grad de handicap grav, cod handicap 1, cu asistent personal? muncitorul srl muncitorul srl Va rog,ce trebuie sa inteleg prin grad de handicap grav,cod handicap 1,cu asistent personal,cod boala G20,G83,Q66.Ce drepturi decurg din aceasta hotarare,tatal ... (vezi toată discuția)