avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Se pot transfera datoriile firmei pe persoana fizica?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Se pot transfera datoriile firmei pe persoana fizica?

Bună ziua! Dețin calitatea de administrator într.o firma pe care urmează sa o închid. Voi rămâne cu niște abonamente la furnizori ce se întâmplă ulterior furnizorii își pot recupera banii de la mine ca persoana fizica se poate trece datoria personal pe numele meu?
Menționez fa abonamentele sunt pe persoana juridica care ulterior nu va mai exista. Sa ma aștept la citații pe persoana fizica?
Cel mai recent răspuns: AnaA1234 , utilizator 10:28, 20 Iulie 2018
Va mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- asociat unic- se poate executa silit pentru o datorie asociat? andreistan andreistan Buna ziua, O persoana fizica este asociat unic la un SRL. Persoana imi datoreaza niste bani, avem contract notarial de imprumut. [b]Pot sa ii iau ... (vezi toată discuția)
Insolventa dupa executare silita? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, am o firma care nu a mai avut activitate de mai multi ani, nu are bunuri in partimoniu si pentru ea exista hotarari de incepere a executarii silite. ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma pentru un debit de mica valoare TLG TLG Buna ziua! Va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept in urmatoarea situatie: In 2010 am achizitionat niste marfa de la furnizorul meu. Au aparut niste probleme ... (vezi toată discuția)