avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie europeana- parinti divortati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie europeana- parinti divortati

Buna ziua,
Sunt mama divortata a doi copii, care prin hotarare judecatoreasca custodia este comuna cu domiciliul la mine. M-a contactat tatal lor, care lucreaza cu forme legale in Belgia, ptr a-mi propune ca cei mici sa beneficieze de alocatie europeana. Mi-a cerut niste acte, printre care si un extras de cont al meu, ptr ca banii sa mi se vireze mie domiciliul lor fiind la mine.

Intrebarea mea este: atata timp cat eu nu lucrez in strainatate, noi fiind divortati, pot primi eu in cont acesti bani? Nu vreau sa incep niste formalitati degeaba daca nu va exista rezultat si care necesita o cheltuiala pe legalizari.
Va multumesc.

O zi buna!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara belgia anadoina anadoina Buna ziua, avem urmatoarea situatie; -divort in 2007 in urma caruia minorul este incredintat mamei si tatal propune sa plateasca o pensie alimentara de 280 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita de 4 luni mariana2506 mariana2506 buna ziua. am un copil de 5 ani si sunt divortata de sot din iulie 2012. el a fost obligat prin hotarare notariala la plata unei pensii de min 400 lei, bani ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am 2 copii custodia este comuna domiciliul copiilor ... Ana. Ro Ana. Ro Bună ziua am 2 copii custodia este comuna domiciliul copiilor este la mamă... Tatăl dacă ia unul dintre copii în străinătate în vacanță cu ... (vezi toată discuția)