avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... declaratie anaf persoana cu handicap accentuat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

declaratie anaf persoana cu handicap accentuat

O persoana incadrata in grad de handicap accentuat obtine unele venituri dintr-un contract de arenda. Exista pentru aceasta persoana obligatia de a depune vreo declaratie la ANAF (ex. decl 600), de a plati vreo suma cu titlu de impozit, CASS?
Ms

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap gradul doi, cu i i trebuie sa declare venitul la fisc? Raduvasile77@yahoo.com Raduvasile77@yahoo.com Buna seara poate sa-mi spuna cineva daca persoana cu handicap gradul doi, cu I I trebuie sa declare venitul la fisc? (vezi toată discuția)
Impozit pe arenda neretinut de arendas gbranzoi gbranzoi Am primit arenda sub forma de numerar. Am fost pus sa semnez ca nu mi s-a oprit impozit. Ce obligatie de declarare a impozitului si a cass am in acest caz? (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019 ? RicaRamurica RicaRamurica Cum se calculeaza venitul din arenda in 2019? Daca venitul este sub 24960 lei nu se mai plateste contributia de 10 % la sanatate Daca arendasul imi da un ... (vezi toată discuția)