avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Voucher vacanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Voucher vacanta

Bună ziua! Am o nelămurire referitoare la voucher ele de vacanta. Cu data de 01 am revenit din concediu de creștere copil. Mi s-a spus ca nu beneficiez de voucher de vacanta aferent perioadei lucrate (01 iulie - 31 decembrie) pentru ca voucher ele sunt pe anul trecut. Eu din câte știu, se dau pentru anul în curs, nu,? Fac precizarea ca sunt funcționar public.

Alte discuții în legătură

In perioada 01 octombrie 2020-31 ianuarie 2023 am lucrat intr-o ... sultan gina sultan gina In perioada 01 octombrie 2020-31 ianuarie 2023 am lucrat intr-o institutie publica - functionar public. De la 01 februarie 2023, am schimbat angajatorul (tot ... (vezi toată discuția)
Acordare vouchere de vacanta in cazul cim suspendat ianasi claudia ianasi claudia Bună seara, Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: la instituția la care lucrez s-au acordat vouchere de vacanta. O salariată aflată în ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu neefectuat EvaG EvaG Buna ziua. Am o nelamurire in privinta concediului neefectuat. In anul 2013 am avut 10 zile de concediu din cele 21. Pe 1Mai 2013 am plecat in prenatal ... (vezi toată discuția)