avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. In prezent ma aflu in CIC si imi voi relua activitatea la un alt angajator. Datele sunt urmatoarele , citez din e-mail-ul primit de la hr “Cererea de incetare a contractului : trebuie completata cu “la data de 31.07.2018 (ultima zi de plata)” astfel ultima zi de contract va fi o zi de CIC si contractul va inceta efectiv incepand cu 01.08.2018” . La noul angajator am comunicat data de inceput 01.august este in regula? Voi beneficia de stimulent? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 20 Iulie 2018
Incetarea vechiului c.i.m. = data inceperii la noul angajator = 01.08.2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie - schimbare angajator Rikidone79 Rikidone79 In luna mai m-am reintors din CIC, am depus actele pentru acordarea stimulentului de insertie. In luna august am avut o intrerupere de 10 zile calendaristice ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)
Continuitate in munca rally_nexter rally_nexter 1.Doresc sa depun cerere de intoarcere din CIC incepand cu data de 01.07.2013 2. Cerere de incetare CIM angajator actual incepand cu data de ... (vezi toată discuția)