avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate emis gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate emis gresit

Buna ziua! Intr-un titlu de proprietate pentru un teren mostenit de la bunicul meu, apar toti mostenitorii (fii bunicului meu precum si nepotii acestuia in situatia in care unii fii erau decedati) in afara de mine, ca mostenitoare de pe urma tatalui meu decedat, iar numele mamei mele este gresit. In acest titlu de proprietate sunt trecuti si fratii mei. Unde se poate face indreptarea erorii? Mentionez ca, pe baza titlului de proprietate s-au emis si alte documente. Daca se anuleaza/modifica titlul, celelalte documente sunt nule? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: pia_ionita , utilizator 08:24, 24 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca cererea care a stat la baza emiterii titlului a fost scrisa, formulata corect si complet, atunci e greseala primariei care este cea in drept sa refaca titlul. Acolo trebuie sa mergeti cu solicitarea. Actele subsecvente vor fi rectificate prin acte aditionale.
Cererea care a stat la baza emiterii titlului a fost formulata incorect si incomplet.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz este vinovata persoana care a formulat cererea de retrocedare si emitere titlu care v-a omis cu sau fara intentie. Ar trebui sa formulati actiune in justitie pentru anulate titlu si emiterea altuia nou cu includerea tuturor mostenitorilor.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate teren -succesori mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! bunicii mele i s-a reconstituit dreptul asupra unui teren in 1991 ( 2ha ) . din cauza unor erori umane ( omisa la transcrierea anexelor , uitat ... (vezi toată discuția)
Scoatere unui duplicat de la ocpi => situatie foarte complicata cu titlu de proprietate antar antar Buna ziua Am o problema mai complexa... Este vorba de un teren agricol in Calarasi obtinut prin retrocedare pentru care s-a emis titlu de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Act de partaj voluntar valixlm valixlm Vreau sa stiudaca un cat de partaj voluntar încheiat de comun acord şi semnat la notar în care se gaseste expresia \"loturile astfel constituite reprezinta ... (vezi toată discuția)