avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1265 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut, returnat de poliție și cerere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut, returnat de poliție și cerere buletin provizoriu

Buna ziua, prietena mea și-a pierdut actul de identitate și a făcut cerere pentru buletin provizoriu(nu l a ridicat). A fost înștiințata de poliția bv ca i a fost găsit CI și trimisa prin transport cu semnătura unei terțe persoane. Buletinul vechi mai e valabil, poate părăsi țara?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iulie 2018
DragosOnesti, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:25, 20 Iulie 2018
Daca i-a fost gasit bineinteles ca este valabil. Sa instiinteze politia unde a solicitat CI ca i-a fost gasita de politie si renunta la CI provizorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate pierduta - apoi gasita Suk3r Suk3r Salutare , De curand mi`am pierdut cartea de identitate , si am fost la politie sa imi fac alta noua. Mi`am facut o carte provizorie pentru ca aveam nevoie ... (vezi toată discuția)
Pasaport vs carte de identitate g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am pierdut buletinul, pot sa folosesc pasaportul in aceleasi conditii cu CI ? Sunt locuri in care pot sa imi refuze ( legal ) pasaportul ( ex ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)