avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eu si fratele meu deținem, ca moștenitori, o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eu si fratele meu deținem, ca moștenitori, o garsonieră. Poate oricare dintre noi să-și vândă partea fără a cere aprobarea celuilalt frate și să introducă un străin în proprietate?

In momentul de fata eu si fratele meu detinem ca mostenitori o garsoniera in parti egale - 50/50. Intrebare: poate oricare dintre noi sa-si vinda partea fara a cere aprobarea celuilalt frate si sa introduca un strain in proprietate?
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 21:06, 15 August 2018
Buna ziua "npetrov".

1. Investitiile in acea "garsoniera" le-ati facut inainte sau dupa obtinerea certificatelor de mostenitor ???

2. Sunteti in posesia actelor doveditoare pentru investitiile referitoare la "reamenajarea/reconditionarea garsonierei (contract/deviz/factura/bon fiscal/chitanta" ???

3. Sugestie: angajati un avocat.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire imobil de la parinti divortati FLORI PISOI FLORI PISOI buna ziua! este prima mea vizita pe acest forum si sper sa ma descurc. as vrea sa gasesc si eu rasp la urmatoarea pb care ma nelinistete fff tare. sotul meu ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj! conico conico buna ziua! am un frate care este casatorit de 9 ani, iar acum 1 luna a depus actele pentru divort, iar sotia lui doreste partajul casei si al bunurilor desi ... (vezi toată discuția)