avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1553 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Plata pensie alimentare dupa poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Plata pensie alimentare dupa poprire

Am poprire pe salariu 33% din salariul net. Trebuie sa platesc pensie alimentara 1/4 din salariu. Din ce suma sa platesc pensia alimentara, din suma inainte de poprire sau din suma dupa poprire?
Cu multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: Elena Mihaelairu , utilizator 12:12, 22 Iulie 2018
Buna ziua,
Cuantumul pensiei de intretinere se calculeaza prin raportare la intregul venit net ce il aveti.
Deci: 1/4 din venitul din suma dinainte de poprire.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ldragos70 ldragos70 din cate stiam eu in cazul unei singure popriri valoarea popririi poate sa ajunga pana la 25% din salariu. Cunosc situatie in care poprirea a ajuns la 50%. ... (vezi toată discuția)
Pana la ce cota procentuala se poate pune poprire pe salar GEO68 GEO68 Buna seara sau buna ziua As avea o problema poate ma ajuta cineva cu o informatie . Platesc pensie de intretinere in valoare de 359ron mai am o rata de la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)