avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum sa am PFA cu Norma de Venit pt. Topografie?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum sa am PFA cu Norma de Venit pt. Topografie?

Am terminat Fac de Constructii la Timisora prin 2004 si as vrea sa imi fac un Pfa pentru Proiectare cod Caen 7112 dar nu pot intra la Norma de Venit cu acest gen de activitate. Cea mai apropiata "meserie" ar fi topografia care intra la Norma de Venit. Iar ca si cod Caen ar fi tot 7112. Daca nu am absolvit Fac de Geodezie si Cadastru dar am absolvit Fac de Constructii si am in foaia matricola Topografie, pot sa deschid Pfa in Topografie? Mai exista vreo alta posibilitate sa deschid Pfa cu Norma de Venit dar sa aiba cod 71** sa pot presta servicii de proiectare.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ncozocea , utilizator 18:41, 5 Noiembrie 2009
La Registrul Comertului declar doar codul 7112 adica "Activitati de inginerie etc"
iar la finante cand depun declaratia 200( sau 220 ca nu mai stiu exact care e) acolo doar fac specificatia " 7112 ............- Topografie" ca sa pot intra la norma de venit.
Deci nu prea vad care ar fi problema la Registru Comertului.
Topografia daca e mentionata in declaratie imi permite sa intru la norma de venit,dar codul Caen respectiv imi da dreptul sa fac ceea ce stiu eu adica inginerie. Adica toti inginerii absolventi ai Facultatii de Constructii sunt bagati in codul caen 71** indiferent de specializare. Asa am dedus eu dupa ce am reusit sa studiez pana acum, dar la fel de bine poti avea dreptate si sa trebuiasca ajung la Geodezi. Sper sa nu fie cazul!!! Iar daca este........... renunt la norma de venit .
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
ncozocea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pfa radutioana radutioana Buna ziua. Sunt inregistrata ca PFA si ma ocup cu predarea cursurilor de dans la gradinite si scoli si o data pe an aceste cursuri sunt materializate in ... (vezi toată discuția)
Functionarea ca traducator dupa obtinerea autorizatiei de la ministerul justitiei Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua, Ma numesc Daniela Ciobeica si am obtinut de curand autorizatia de traducator si interpret de la Ministerul Justitiei. As dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen - diriginte de santier maria craciunescu maria craciunescu buna seara ....cine poate sa ma ajute si pe mine... rog, spuneti-mi si mie care este codul CAEN pentru diriginte santier in constructii? multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)