Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Nu conteaza cati bani s-au luat din fondul de reparatie.100 sau 300...tot trebuia sa platiti.Fondul de reparatie se evidentiaza pe chitanta de intretinere sau va da chitanta separata.Daca vreti sa stiti pe ce s-au cheltuit banii, rugati admin sa va trimita pe mail o informare.Eu trimit lunar informare cu tot ce s-a scazut din acel fond.
Discutati cu presedintele.Poate au mai folosit banii si pentru altceva.Va dau un ex de la asociatia mea...am strans fond de reparatii toata vara.Toate reparatiile s-au facut din acel fond si am trimis mail cu tot ce s-a facut.In toamna, a venit o d-na sa plateasca intretinerea si m-a intrebat cati bani are ea la fd de reparatii.Avea ceva de genul 153,45 bani...exemplu.Stiti ce mi-a spus d-na?? Ca ea a dat numai suma fixa,adica 50 lei/luna...nu cu virgula.D-na credea ca banii se strang acolo si stau.Ori eu am schimbat un robinet in subsol,am avut o reparatie la tabloul electric,am luat furtun pt udatul gradinii,etc.Intelegeti? Pot fi multe alte reparatii pe langa cea mare.
Daca aveti oameni corecti la conducere, o sa va explice detaliat.