ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Monica G. 
	    	Utilizator

Monica G. 
	    	Utilizator	    

Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 diana2242	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca exista vre-o lege care da voie administratorului sa oblige locatarii unui bloc sa varuiasca scara blocului doar din ... (vezi toată discuția)
	                    diana2242	                   

Buna ziua,
As dori sa stiu si eu daca exista vre-o lege care da voie administratorului sa oblige locatarii unui bloc sa varuiasca scara blocului doar din ... (vezi toată discuția)

Ginulici	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza daca pentru a se zugravi scara unei asociatii de proprietari este necesar acordul tuturor locatarilor, sau numai al majoritatii ... (vezi toată discuția)
	                    Ginulici	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza daca pentru a se zugravi scara unei asociatii de proprietari este necesar acordul tuturor locatarilor, sau numai al majoritatii ... (vezi toată discuția)

lifeisgood	                   

Buna ziua! ma adresez dumneavostra in speranta ca ma puteti indruma.
Doresc sa aflu despre toata documentatia necesara pe care orice administrator al unui ... (vezi toată discuția)
	                    lifeisgood	                   

Buna ziua! ma adresez dumneavostra in speranta ca ma puteti indruma.
Doresc sa aflu despre toata documentatia necesara pe care orice administrator al unui ... (vezi toată discuția)