avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Completare număr cont bancar nr. și IBAN, cerere ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Completare număr cont bancar nr. și IBAN, cerere taxa auto

Buna seara, in legătura cu completarea cererii pentru recuperarea taxei auto, jos unde trebuie completat cu datele bancare unde sa intre banii, este odată "Cont bancar nr." Unde este un spațiu mic și "IBAN", la IBAN trebuie completat ibanul din extrasul de cont "RO01ING123.........", dar la cont bancar nr? Ce trebuie completat? Și la tip/varianta bănuiesc ca trebuie completat exact așa cum scrie in cartea mașinii.

Alte discuții în legătură

Taxa auto, schimbare cont ValentinAdrian ValentinAdrian Buna ziua,in cererea de returnare a taxei auto am declarat în acea cerere un cont IBAN de la banca BRD și între timp am schimbat banca deschizând alt cont ... (vezi toată discuția)
Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)