avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto, schimbare cont
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto, schimbare cont

Buna ziua,in cererea de returnare a taxei auto am declarat în acea cerere un cont IBAN de la banca BRD și între timp am schimbat banca deschizând alt cont la ING.Binenteles că,la vechiul cont am renunțat,după 30 de zile amintindumi că,am făcut o mare prostie,acuma am incercat la banca BRD sa reactivez vechiul cont,dar ne mai fiind posibil deoarece a trecut cele 30 de zile.Acuma întrebarea mea daca mai pot face ceva,s au daca pot anunța pe cei de la Finanțe noul cont IBAN? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ValentinAdrian , utilizator 15:37, 16 Mai 2019
Depuneti la ANAF o copie a extrasului bancar aferent IBAN-ului actual, cu referire la numărul cererii de restituire a taxei auto, si banii va vor fi virati fara probleme in noul cont.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxă auto Cosutina Cosutina Bună ziua, mă numesc Cosmin și doresc să știu dacă Bancpost a fost preluată de altă bancă, trebuie să anunț organele în măsură și să aduc noul ... (vezi toată discuția)
Completare număr cont bancar nr. și iban, cerere taxa auto Marius.Popa Marius.Popa Buna seara, in legătura cu completarea cererii pentru recuperarea taxei auto, jos unde trebuie completat cu datele bancare unde sa intre banii, este odată ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de recuperat pdn38 pdn38 Am castigat in instant recuperarea taxei auto. Care sunt urmatorii pasi si ce taxe, acte imi sunt necesare in continuare. (vezi toată discuția)