avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... viza cfp si presedinte comisie de recetie a ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

viza cfp si presedinte comisie de recetie a produselor, serviciilor si lucrarilor achizionate la nivelul uat-ului.

buna ziua. intrebarea mea este daca se poate ,ca aceeasi persoana care are viza de cfp sa fie si presedinte de comisie la receptia produselor, serviciilor si lucrarilor achizitionate la nivelul comunei, fie pe baza de factura, contract de achizitie publica sau ori document justificativ. pot eu intocmi procese verbale de receptie partiala sau totala, iar la sfarsit de lucrare sa imi fie aduse la vizat? se poate sa imi transmiteti si baza legala. va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
cristina1805, utilizator

Alte discuții în legătură

Viza cfp si presedinte comisie de recetie a produselor, serviciilor si lucrarilor achizionate la nivelul uat-ului. cristina1805 cristina1805 Buna ziua. intrebarea mea este daca se poate ,ca aceeasi persoana care are viza de cfp sa fie si presedinte de comisie la receptia produselor, serviciilor si ... (vezi toată discuția)
Referat pentru reparatii merepere merepere am facut de curand o expertiza asupra activitatii asociatiei. una din concluziile expertului, a fost ca pentru reparatii de orice fel trebuia intocmit un ... (vezi toată discuția)
Ref:achizitii directe ContSters95148 ContSters95148 Se poate incheia un contract de lucrari reparatii strazi (pietruire) cu valoare mai mica de 15000 euro fara a se publica in SEAP???? Daca da , care ar fi ... (vezi toată discuția)