avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa trecere poduri Giurgeni sau Fetesti !
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa trecere poduri Giurgeni sau Fetesti !

Conform noilor reglementari la Legea 448/2006 pana la urma persoanele cu dizabilitati sunt scutite de plata trecerilor pe podurile de la Giurgeni sau Fetesti ? Si din art.28 al Lg 448/2006 se intelege ca nu ar trebui sa platim aceasta taxa, totusi de ce nu se aplica? Nu vorbim de roviniete. Va multumesc anticipat.
S-a decis majorarea unor amenzi, astfel:
•între 10.000 și 20.000 de lei în cazul împiedicării accesului persoanelor cu handicap la educaţie, locuinţă, facilităţi la creditare, scutire de la plata taxei de peaj, acces la servicii şi prestaţii sociale, accesul în centre pentru persoane adulte cu handicap, evenimente culturale, educative și sportive, la servicii de transport, accesul în instituții etc. Este un pasaj din modificarile aduse Legii 448/2006 in data de 19.iulie 2018 !
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
ovis67, utilizator

Alte discuții în legătură

Divergente intre legislatie si regulament bnr kisslevente kisslevente Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu privire la cine nu respectă legislația, mai precis Legea 448/2006 actualizată, \"ART. 27 (1) Persoanele adulte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Accesul persoanelor cu handicap la spectacole al3xa_sv al3xa_sv Buna ziua,As vrea si eu cum sa procedez ca sa beneficiez si eu de dreptul mentionat in legea 448/2006 privind pers cu handicap ,art 21 alin 4a, adica ... (vezi toată discuția)