avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj si indemnizatie mama
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj si indemnizatie mama

Buna ziua!

De curand am aflat ca sunt insarcinata, insa CIM imi expira pe 31 august 2018. Contractul nu se poate prelungi, deoarece lucrez in invatamant si nu am participat la un concurs de ocupare a unui post. Pot obtine somaj dupa expirarea contractului? Cand pot obtine indemnizatia de mama? Ce drepturi am?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului m1ha1g m1ha1g Pe 15 aprilie implineste copilul 2 ani si se pare ca imi expira concediul de maternitate si nu o sa mai primesc indemnizatia. Sunt profesoara si nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului luizaghica luizaghica buna ziua, pe data de 12 mai 2012 termin concediul de crestere a copilului si as vrea sa siu daca pot beneficia de somaj, mentionez ca sunt profesor suplinitor ... (vezi toată discuția)
Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)