avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri CAEN

Buna ziua,
In prezent , am un magazin de imbracaminte ( cod CAEN -4771 ) , vreau sa sa aduc bijuterii de argint din Italia si sa le vand pe internet si in chioscuri, tarabe la metrou si alte zone. Ce coduri CAEN trebuie adaugate in actul constitutiv ? Codul CAEN 4791 - ca obiect principal de activitate si sa introduc in actul constitutiv al societatii codurile CAEN 4789 - Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse , CAEN 4777- Comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor in magazine specializate si CAEN 4648 - Comert cu ridicata al ceasurilor si bijuteriilor ? Ce diferenta este intre codul CAEN 4648 si CAEN 4672-Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice ? . VA multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pfa > multiple coduri caen rbh007 rbh007 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a infiinta un PFA (impozitarea in sistem real) avand ca si cod caen principal 3213 (Fabricarea imitatiilor de bijuterii si ... (vezi toată discuția)
Coduri caen depozit turcalexandra turcalexandra Buna ziua, Detin un depozit inchiriat unde receptinez marfa (articole copii) achizitionata din tara si UE si o expediez prin curierat (la bucata) catre ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)