Claudia-Elena Mardare 
	    	Avocat

Claudia-Elena Mardare 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 maria1956	                   

Hristos a inviat! 
 De 20de ani eu ma ocup de parintii mei  (cumparare: med.,vizite la medic in orasul de resedinta sau in Bucuresti, sau pe perioada ... (vezi toată discuția)
	                    maria1956	                   

Hristos a inviat! 
 De 20de ani eu ma ocup de parintii mei  (cumparare: med.,vizite la medic in orasul de resedinta sau in Bucuresti, sau pe perioada ... (vezi toată discuția)

andra_dragan	                   

Buna ziua .....bunica mea este bolnava de aiselhmer si am fost la centrul de diagnosticare a pers cu handicap si i sa dat gradul1+(cu iînsoțitor) si ... (vezi toată discuția)
	                    andra_dragan	                   

Buna ziua .....bunica mea este bolnava de aiselhmer si am fost la centrul de diagnosticare a pers cu handicap si i sa dat gradul1+(cu iînsoțitor) si ... (vezi toată discuția)

plesa	                   

Parintii sunt varstnici, tatal este bolnav si vor sa incheie un contract de intretinere la notar in favoarea fiicei. 
Notarul a solicitat numirea mamei in ... (vezi toată discuția)
	                    plesa	                   

Parintii sunt varstnici, tatal este bolnav si vor sa incheie un contract de intretinere la notar in favoarea fiicei. 
Notarul a solicitat numirea mamei in ... (vezi toată discuția)