avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ajutorul de inmormantare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ajutorul de inmormantare

buna ziua am si eu o intrebare, daca fratele meu a decedat nefiind pensionar sau angajat, eu ca si sora pot beneficia de ajutorul de inmormantare ? Multumesc ( eu sunt angajata)
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 01:54, 28 Iulie 2018
Fratele avea soție și/sau copii?
Nu a fost casatorit si nu are copii.
Nu puteți beneficia.

În cazul în care decedatul nu este pensionar sau angajat, doar soțul/soția, copiii, părinții și bunicii pot solicita ajutorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu era căsătorit cu sora mea și nici nu lucra cu contract de munca. Are 5 copiii. În aceste ... (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces pentru persoana neasigurată - plătitorul pentru înmormântare este asigurat în italia Morera Morera Bună ziua, Poate sora decedatului, dacă este asigurată în Italia unde locuiește, și dacă plătește înmormântarea (cel decedat nefiind asigurat) ... (vezi toată discuția)