avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informatie separare de bunuri prin divorț
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informatie separare de bunuri prin divorț

Buna seara pentru o separare de bunuri prima de divort chiar daca locuiesc in germania pot so fac si in Romania???
Cel mai recent răspuns: Vliliana , utilizator 21:33, 29 Iulie 2018
Dacă aveți bunuri in România, da!
Doar tàtàl meu are un apartament, dar pe numele lui.Cei cumpàrat in germania e pe numele lui tot si eu nu vreau nimik de la el.Pot face aici la un avocat o hàrtie legalà cà nu pretind nimik.Avem dar in baiat de 16 ani dar la timpul potrivit va decide el cu cine va sta.multumesc
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
Vliliana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat de naștere Lory31 Lory31 Buna seara. Este o problema putin mai delicata, neștiind ce pasi sa urmam. Cumnata mea a fost căsătorita acum 5 ani in Germania cu un pakistanez. S-au ... (vezi toată discuția)
Dobandire jumatate de apartament Gabby2018 Gabby2018 Am urmatoarea situatie: Am mostenit jumatate din apartamentul parintiilor mei cumparat in 1973, ca urmare a mostenirii dupa tatl meu care a murit acum 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Divort Claudiu 71 Claudiu 71 Sunt in curs de divort de actuala mea sotie care ests plecata afara la munca de 8 ani si care nu vrea sa se intoarca.Mentionez ca eu am grija de cei doi copii ... (vezi toată discuția)