avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instiintare catre AJOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instiintare catre AJOFM

Exista un model/ tipizat de instiintare catre AJOFM prin care sa-i anuntam ca urmeaza sa angajam o persoana pe o anumita pozitie in cadrul societatii?
Unde gasesc acest tipizat? Caci pe saitul lor nu au nimic de acest gen...
Cu multumiri in anticipatie.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 14:01, 19 Aprilie 2010
ART. 10/Lg 76/2002 - legea somajului
(1) Angajatorii au obligaţia să comunice agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, denumite în continuare agenţii pentru ocuparea forţei de muncă, în a căror rază îşi au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
Bruta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre termene legea 76/2002 laritzu laritzu Am o nelamurire referitoare la depunerea acelor formulare . Formularul de vacantare a locurilor de munca se trimite de fiecare data cand unui angajat i se ... (vezi toată discuția)
Declarare locuri vacante la anofm Ada30teo Ada30teo Ce se intampla daca nu declar la ANOFM ca am locuri de munca vacante? Dar daca azi decid ca vacantez un loc de munca si tot azi si angajez omul, e ok? Mai ... (vezi toată discuția)
Obligativitate depunere la ajofm locuri vacante doriacristina doriacristina Buna ziua Imi puteti spune va rog daca si firmele private trebuie sa depuna la AJOFM situatia locurilor vacante? Am citit in lege de termenul de \\"5 zile ... (vezi toată discuția)