avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract de v-c + actele in copie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract de v-c + actele in copie

Buna ziua

Daca doresc sa cumpar un moto cu contract de v-c + actele (talon,carte,asigurare) in copie. Precizez ca e o situatie temporara pana cand actualul proprietar va scoate fiscalul de la vechiul proprietar (cel din acte)
Care sunt consecintele? Il poate declara furat ?
Ce se intampla in cazul in care sunt oprit de politie?

Multumesc

Alte discuții în legătură

(ajutor) cumparare auto radiat din circulatie mihai2009 mihai2009 Buna ziua, Am urmatoarea problema pentru care am nevoie de ajutor dumneavoastra. Doresc sa cumpar un autoturism pentru a il dezmembra. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat din germania, fără să văd în acel moment, un auto declarat furat în 2009. l-am înregistrat la fisc dar nu am continuat și la poliție, ce pot face ca s-o înmatriculez? DragosJam DragosJam Buna ziua.Am cumparat un auto cu mentiunea in talon la observatii AUTO DECLARAT FURAT IN GERMANIA . Nu am vazut asta la cumparare .Am declarat masina la ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere rdinamix rdinamix Buna! am cumparat o masina in 2011 si vanzatorul nu vrea ( lipsa interes, nu e de gasit, etc) sa radieze masina precizez ca am toate actele masinii talon carte ... (vezi toată discuția)