avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Referitor succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Referitor succesiune

Incerc sa fac succesiunea la un apartament pe numele bunicii mele. Bunicul a murit pein anii '50. Nu am nici un doucument despre el si nu stiu nimic de el (in ce an a murit si unde). Notariatul nu a dat de el. Ce se intampla in acest caz? Multumesc
Cel mai recent răspuns: eduart , utilizator 22:07, 27 Iulie 2018
Buna ziua,
Cautati date despre bunic.
Pana nu dovediti ca este decedat nu aveti ce face.
incercati si la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti,
V-ar putea data si locul decesului si asa puteti sa faceti rost de Certificat de deces
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune elenacristi2005 elenacristi2005 buna ziua , am si eu o intrebare ,sotul meu a decedat acum o luna ,avem un apartament cumparat direct de la dezvoltator la care mai avem de achitat rate timp ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat nastere BOSKY BOSKY Buna ziua, de unde se pot solicita informatii despre transcrierea certificatului de nastere al unei persoane nascuta in URSS 1932 (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa perioada limita oana_alina oana_alina Buna seara, dupa decesul bunicilor mei acum 20 de ani, mama nu a facut succesiunea pentru apartamentul proprietatea acestora. Ca mostenitori cunoscuti sunt ... (vezi toată discuția)