avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Miros de lemn ars in apartamentul meu.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Miros de lemn ars in apartamentul meu.

Buna ziua!.Stau intr-o casa cu un etaj , eu la etajul I si un vecin nou la parter.De curand vecinul a inceput sa faca foc cu lemne in bucatarie si mirosul de lemn ars se simte foarte tare in dormitorul meu care este deasupra.Ce pot sa fac pe cale legala daca nu o sa reusesc sa ma inteleg cu el pe cale amiabila?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: szabika36 , utilizator 21:14, 27 Iulie 2018
Este necesara identificarea sparturilor/ neetanseitatilor prin care se propaga mirosul de lemn ars. Posibile fisuri in cosul de fum de la sobe/ masina de gatit.
In mod normal mirosul de lemn ars/ fumul apar cand bate vantul si ferestrele sunt deschise, nu permanent.
Captarea gazelor/ fumului prin cos este buna daca si cosul de fum este construit corect si nu are fisuri sau cosul nu este infundat cu funingine si trebuie curatat de cosar.
Ei folosesc soba veche de gatit , nu ai cum sa astupi toate fisurile iar cosul de fum are diametrul de 100 mm , au fost curatate. Fum inca nu intra in casa dar mirosul de lemn ars da.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie sesizati autoritatea de sanatate publica fie formulati actiune in instanta
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foc cu lemne PalfiM PalfiM Sunt administratorul unui bloc de locuinţe foarte vechi(nu ştiu sigur din ce an) unde fiecare apartament are sobă de teracotă. Nu de mult am primit o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati - fum insuportabil de la hornul vecinului denutadaniel denutadaniel nu mai suportam fumul emis de vecinul de langa mine am ajuns sa nu dormim noaptea de frica sa nu ne axfixiem de fumul emis de cosul sau miroase ingrozitor ... (vezi toată discuția)
***** coș de fum la bloc cu 3 etaje să fie prevăzut și pentru centrale pe lemne? Vecinul13245 Vecinul13245 Salutare tuturor, Așa cum cred că mulți alții ajung într-o situație de, disperare, neștiind ce să mai facă, la cine să meargă, pe cine să ... (vezi toată discuția)