Buna. In urma cu 5 ani am facut un imprumut in italia. Am platit 2 ani dupa care nu am mai reusit. Ma sunau imi trimiteau plicuri prin posta....de 2 ani sunt in tara. Tin sa precizez ca nu am garant nici un bun in momentul împrumutului. Doar contractul de munca din vremea respectiva. Ce se poate intampla? Multumesc
Daca banca din Italia obtine un titlu impotriva dvs si sunt insisitenti in recuperarea creditului, va pot urmari si in tara, insa, depinde in primul rand de valoarea imprumutului- daca nu ete mare, vor face raportul dintre creanta si costuri si este foarte posibil sa va treaca pe pierdere si sa va lase in pace; de asemenea, bancile din alte tari constientizeaza , in comparatie cu ce se intampla in tara noastra- implinirea prescriptiei si nu mai actioneaza; iar in cazul dvs, daca nu a intervenit nimic care sa fi intrerupt prescriptia, pare prescris dreptul bancii de a va mai executa silit. Doar sa nu fi incpeut demult demersurile si dvs sa nu stiti.
Suma a fost de 10000€ . Din care am platit aproape jumate. Ultima scrisoare care am primit-o era cu suma de 6000€ cu penalizari. Dar in ultimul an nu a mai venit nici un plic la adresa respectiva din italia si nici in tara.