avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Universitatea Romano-Americana e apreciata? ce parere ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Universitatea Romano-Americana e apreciata? ce parere aveti?

Universitatea Romano-Americana este apreciata? Te poti remarca la aceasta facultate? Eu o sa urmez facultatea de Drept.
Daca invatati orice facultate e ok,personal cunosc un notar,2,3 avocati fondatori ai unor societati de avocatura mari,toti absolventi ai URA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terminare studii facultate privata - dezavantaj la angajare? andr2 andr2 Salutare! Am o mica dilema..de fapt, e destul de mare...:) Am 22 de ani, sunt absolvent al unei facultati de stat, urmez un masterat la ASE si sunt ... (vezi toată discuția)
Ma aflu intr-o mare dilema - referitor la univ. drept buc. iordanescuandrei iordanescuandrei Buna ziua! Ma numesc Iordanescu Andrei, sunt unul dintre cititorii acestui forum/website. In cursul acestei zile am fost in Bucuresti si am aplicat la doua ... (vezi toată discuția)
Angajare absolventi facultate privata DAB99 DAB99 Salutare! Ma aflu in fata unei dileme care ma framanta de ceva vreme. Urmez cursurile unei facultati de drept particulare si pot spune ca am o nesiguranta ... (vezi toată discuția)