avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acordarea sumei de 200 euro prima casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acordarea sumei de 200 euro prima casatorie

Buna ziua,
Sunt la prima casatorie eu si sotul meu, si as dori sa stiu dupa ce termen ne sosesc cei 200 euro pe care ii beneficiem,mentionez ca am depus dosarul cu actele necesare la primarie si au trecut 2 luni iar noi nu am primit banii.Unde ne putem adresa pentru a intra in posesia acestora?
Cel mai recent răspuns: adrianaat , utilizator 08:50, 12 Noiembrie 2009
Intrebare: Sotul meu are un program de lucru foarte ciudat si nu avem cum sa ajungem amandoi pentru depunerea dosarului in vederea obtinerii sumei de 200 euro pentru prima casatorie. Cei de la starea civila refuza primirea actelor fara prezenta ambilor soti si nu accepta sa am imputernicire notariala pentru aceasta.
Exista vreo solutie legala pentru acest caz?

multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp se plateste ajutorul pentru tinerii casatoriti? aura_me2003 aura_me2003 buna seara.sint mama unei mirese .casatorite in ianuare 2010,iar atunci la starea civila si-au depus dosarul (ea si sotul ei),pentru ajutorul acordat tinerilor ... (vezi toată discuția)
Lnregistrare casatorie efectuata in gibraltar luciancraiova luciancraiova Buna ziua, Cetatean roman casatorit cu cetatean mexican , in Gibraltar (apartine de UK), doresc sa inscriu casatoria in Romania, insa nu doresc la ... (vezi toată discuția)
Divort pe cale notariala si cu un copil minor adela75 adela75 Buna ziua locuiesc in Italia de 7 ani si m-am casatorit tot in Italia cu un roman avem un copil impreuna minor, suntem de comun acord sa venim in tara si sa ... (vezi toată discuția)