avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probleme cu vecinii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probleme cu vecinii

Buna ziua!Ma confrunt de cativa ani cu o probema privind muzica data foarte tare a vecinilor aproape zilnic, uneori si noaptea.Mentionez ca locuiesc la curte.Am sesizat in nenumarate randuri politia dar fara niciun rezultat, sfideaza total ce li se spune.Ne ameninta, ne injura, asa nu se mai poate.Starea mea si a familiei mele s-a degradat considerabil din aceasta cauza.Ce as putea face in rezolvarea acestei probleme? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:13, 29 Iulie 2018
Daca politia teritoriala nu intelege sa se implice staruiti la nivelul esaloanelor superioare IPJ,IGP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie caini cu sau fara stapan Alaskka81 Alaskka81 Buna seara! Am inteles ca oarecum hrănirea animalelor fara stapan este interzisa, dar cum pot determina aplicarea legii in comunitatea mea avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Vecinul recalcitrant! mishumishu mishumishu Buna dimineata, Locuiesc la bloc, la etajul doi si ne confruntam cu urmatoarea problema: Vecinul de la parter, da muzica foarte tare, in timpul zilei, noptii ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini MagdaChichernea MagdaChichernea Ce masuri pot fi luate impotriva unor vecini care prind pisici de pe strada cu o cusca (locuiesc la parter) si le tin legate, plus scandaluri, plus miros ... (vezi toată discuția)