avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Dosar fnuass
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Dosar fnuass

In urma unui control s.a descoperit că pt sumele care trebuiau recuperate de la fnuass, dosarul a fost depus cu întârziere sau a fost returnat pt că era incomplet. Cine răspunde și plătește pt sumele nerecuperate ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:24, 18 August 2018
În baza unei cercetări administrative se vor stabili care sunt persoanele resposabile de plata pagubei.
Citiți această procedură:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paguba adusa institutiei de un functionar public vasilica53 vasilica53 In urma controlului efectuat mi-sa descoperit o lipsa in gestiune,in perioada 01.01.2008-27.11.2008 ,fara sa stiu am depus banii imediat.Nu am asteptat decizia ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume fnuass BobiX BobiX buna ziua, in septembrie 2011 am depus la casa de sanatate timis o cerere pt recuperarea unor sume din fnuass (concedii medicale platite angajatilor). stie ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciul Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Daca persoanele responsabile nu au depus actele pentru concedii medicale la casa de asigurari de sanatate ptr anii 2010-2012 si curtea de conturi a descoperit ... (vezi toată discuția)