Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Intru-cat primul topic mi-a fost inchis, o sa continui aici desfasurarea procesului de divort, mai exact ce si cum va judeca instanta in cazul meu ...
Pana acum nu mi-am vazut copii de pe 4 ianuarie, cand "mandra" a hotarat ca e mai bine asa pentru ei. Plangere la politie, incercari de a fi contactata, nimic...
Avocata ei m-a contactat cu propunerea de a renunta la a cere custodia copiilor, si in schimb mama lor va fi de acord cu programul de vizita standard ( week-end-ul 1 si 3, etc) program care , chiar daca il pot obtine prin instanta ea va putea sa faca in asa fel incat sa fie foarte greu de pus in aplicare...
Revenind la proces: ancheta mea sociala oarecum favorabila, ancheta ei sociala, chiar daca a fost contestata ( este trecut ca realizeaza venituri, dar fara a se specifica cuantumul, sau a se sustine in vre-un fel aceasta afirmatie, practic singurele venituri sunt alocatia copiilor si concedil ei maternal, parintii ei fiind ambii someri) a fost admisa.
Urmeaza termen pe 03-10
Concediul maternal inseamna ca mama avea un serviciu pe care l-a intrerupt momentan, deci e ok ca venit. e venitul ei, il realizeaza, declaratia e corecta.
Contestarea anchetei sociale e inutila si perceputa prost de instante. Aveti un avocat sa va explice urmarile celor intreprinse de dv.?