Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Fiti increzator! Am obtinut in 2010 incredintarea unui copil de 17 ani, ca tata. Au dreptate d-na av. Margareta si av Antonela: ancheta sociala conteaza f mult, de la Autoritatea Tutelera Alba, in caz concret. Astea in mod oficial! Neoficial, insa, pot sa va spun ca e bine sa aveti un avocat bun, motivat sa va sustuna, dar calitatea judecatorilor este jalnica. Cel putin in Bucuresti, la Judecatoria Sector 3, de exemplu. E "cu pluta pe Bistrita" tanti si de un misoginism nepermis pentru un judecator. E femeie si uraste tatii din start. Pana la urma dupa amanari abuzive n-a avut ce-mi face si am obtinut hotararea. Mi-a redactat-o in peste 90 zile de la ultima sedinta de judecata. A intins coarda cat a putut. Cand m-am dus s-o reclam mi s-a spus ca degeaba o reclam ca e singura judecatoare pe Minori si Familie si tot la ea ajung cazurile daca o recuz...Fara cuvinte!! Cu toate astea cred ca e campioana la recuzari primite, numai intr-o zi a primit 4 cereri sa fie recuzata, dar se pare ca are "pile"... Pregatiti-va sufleteste!