avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viciu ascuns la achizitia unei case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viciu ascuns la achizitia unei case

Buna ziua
in cazul unei case achizitionate in septembrie 2015 a aparut urmatoarea problema: pe hol s-au infiltrat scurgeri de apa .in urma cu 3 saptamani. Am crezut ca este vorba de acoperis dar in final ne-am edificat ca aceste scurgeri provin de la hidroizolatia prost facuta de la baie. Avem cada cu gresie pe jos.Am chemat un specialist sa vedem pe unde se infiltreaza apa si toti stalpii de rigips sunt putreziti , hidroizolatia nu este ridicata pe laturile cazii, ni s-a spus ca nu este facuta corespunzator. Aceasta nu poate fi refacuta punctual deoarece se sparge faianta si trebuie refacuta toata baia. Ce variante am sa-mi recuperez acesti bani?

Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:44, 31 Iulie 2018
Din cele prezentate, ... decat sa pierdeti timpul cautand variante,de recuperare a unor sume de bani necunoscute, mai bine castigati timp identificand "de urgenta" sursa de provenienta a apei, - (posibil sifonul de la cada )...
Posibil sa nu fi fost suficient de explicita... nu este sifonul... s-a decopertat toata gresia de catre specialist si s-a constatat ca nu exista hidroizolatie....
Buna dimineata. Sa inteleg ca apa se infiltreaza din pamant? Ce grosime au placa de beton si sapa pe care este pusa gresia?
Puteți formula o acțiune estimatorie, fondată pe obligația de garanție a vânzătorului pt viciile ascunse ale lucrului.
Desigur, pentru o opinie juridică pertinentă este necesară prezentarea exhaustivă a situației de fapt pentru a fi scoasă la zi inclusiv atitudinea dvs la achiziționarea imobilului (dacă ați fost un bonus pater familias, făcând verificările necesare); luați legătura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie firma constructii AndreiBlaucean AndreiBlaucean Buna ziua! De curand am achizitionat un apartament in Bucuresti. De la inceput am stabilit ca voi dori anumite modificari fata de planurile initiale ale ... (vezi toată discuția)
Sifonul de pardoseala trebuie schimbat gev gev Buna ziua, Am urmatoarea situatie: se pare ca sifonul din baia mamei mele (care sta la parter) este stricat si s-a deteriorat plafonul din subsol. Asociatia ... (vezi toată discuția)