avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Chirie sonda gaze
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Chirie sonda gaze

Buna ziua

Am semnat un contract pt forare sonda gaze pe 2ron/mp/an/49ani/5000mp pe un teren extravilan judet Valcea pe 26 iunie.

Probleme;
- In 2 sap de atunci a promis ca vine prima transa de 10000ron, nu a venit nici pana azi.
- Noua nu ne-a lasat nici un contract din cele 3 exemplare pe motiv ca trebuie sa le duca la firma si vine el cu unul peste cateva zile, nu a mai venit!

Azi la telefon a zis ca nu a trimis banii pt ca nu poate pornii lucrarea din cauza ca vecinii de la care trebuie sa ia 1500mp respectiv 3500mp unde trebuie sa depoziteze pamantul(sonda va fi la mine) cer sume exorbitante.

El cred ca din cauza asta nu a mai venit nici cu contractul, ca intai sa vada cat vor vecinii si de peste o luna nu se inteleg.

2 ron/mp e extrem de putin, si eu doresc sa reziliez acest contract sa ma asigur ca da la toti 3 acelas pret pe mp desi sonda e la mine.

Eu am umblat pe campuri sa ii arat ce si cum pt ca vecinii(unul in Canada si celalat o firma f. mare) nu aveau cum sa vina cand a facut cadastrul etc si acum mie sa imi plateasca doar 2ron iar celorlalti mult mai mult!?? Ce pot sa fac?

Precizare: Mamaia mea a semnat defapt pt ca ea este proprietar, ea si tatal meu au dorit sa semneze ,eu nu, dar ce puteam sa fac.... acum s-au dat la o parte dar prea tarziu!!

Ar mai fi o problema, acolo au fost 3 frati dar pamantul s-a impartit doar la mamaia mea si fratele ei deoarece sora ei a murit insa i-a lasat testament tatalui meu pe tot ce avea .Pana acum nu a revendicat zicand ca nu se merita pt acele parlogi sa se mai judece cu fratele mamaiei-mele, dar acum......
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
nightwolf1, utilizator

Alte discuții în legătură

Intarusare(parcelare) gresita. apolonia apolonia Buna ziua, am nevoie de sfatul dumneavoastra. In aprilie 2007 am cumparat un lot de pamant de 459 mp. In luna august 2008 am intrat in posesia autorizatiei ... (vezi toată discuția)
Succesiune ioanabd ioanabd Buna ziua. Tatal meu este mostenitor impreuna cu inca 5 frati pe un tren de 2500 mp si 2 constructii din paianta. Au decedat ambii parinti. Tata in 1985, si ... (vezi toată discuția)
Proprietate impartita de bunic (succesiune) Nicolay Nicolay Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati si pe mine sunteti singura mea speranta, Bunicul meu a detinut 2 case cu 2800 mp respectiv 3000mp si 3 terenuri de ... (vezi toată discuția)