avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto cu pagube materiale, rezolvat prin ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto cu pagube materiale, rezolvat prin înțelegere. Ulterior proprietarul celeilalte mașini îmi cere bani în plus, ce se poate face în această situație?

Am patinat pe un drum si a sarit o piatra spargand geamul altei masini, m-am inteles cu proprietarul sa-i cumpar geam si sa-l montez ajungand undeva la 150 de lei, acum domnului nu-i convine cat ma ajunge si doreste 100 de euro, ce se poate face in aceasta situatie? Au trecut 3 zile de atunci nu ne putem intelege si ameninta.
Ultima modificare: Joi, 2 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: florinm. , utilizator 09:14, 3 August 2018
eu zic sa ii spuneti ca va adresati politiei. o sa renunte sigur si daca nu renunta...mergeti la politie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
AlinaCecilia
In urma amanuntelor furnizate in mesajele anterioare, sfatul meu ar fi sa asteptati ca individul cu pricina sa se duca el primul la politie, fiindca, indiferent daca o face el sau dvs., tot suspendare 30 zile + amenda veti primi amandoi. Dvs. nu aveti niciun interes sa mergeti la politie, decat daca, eventual, individul profereaza unele amenintari la adresa dumneavoastra, caz in care ar fi bine sa salvati mesaje sau discutii cu tenta de amenintare, pentru a avea dovezi. Daca nu va aduce documente fiscale pentru reparatiile efectuate nu-i dati niciun ban, fiindca, cel putin pe moment, e cuvantul sau impotriva cuvantului dvs., fara niciun fel de alte dovezi. Exact dupa cum a scris cineva mai sus: cum se poate dovedi faptul ca pietricica ce i-a spart parbrizul provine de la roata masinii dumneavoastra? Si eu am incasat vreo doua sau trei pietricele pana acum, sarite de la rotile unor TIR-uri care au trecut cu viteza mare pe langa mine, dar nici macar nu s-a fisurat parbrizul, sunt doar niste puncte extrem de mici pe parbriz. Inclin sa cred ca poate omul avea o fisura mai veche, care s-a transformat in spartura la impactul cu pietricica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piatra sarita de la roata masinii proprii in parbrizul altei masini c.ionescu c.ionescu Astazi am fost oprit in trafic de conducatorul unui autoturism care rula in spatele meu spunindu-mi ca de la roata masini mele i-a sarit o piatra si parbrizul ... (vezi toată discuția)
Reclamație parbrize sparte din cauza drumului lugoj-timisoara NicoMiha NicoMiha Buna ziua. Pe drumul dintre Lugoj și Timișoara este turnat un strat subțire de pietris, nu știu dacă este normal așa ceva? În urma cu o luna au ... (vezi toată discuția)
Accident usor decs decs Marti am facut un accident usor pentru ca nu am acordat prioritate. Am semnat formular de amiabila si i-am dat asigurarea mea. Vineri (3 zile mai tarziu!) ... (vezi toată discuția)