avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulent de insertie

Daca am beneficiat de stimulent de inserie pana la implinirea copilului a varstei de 3 ani, cererea fiind depusa conform legii cu 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a copilului si ulterior mi-am incetat activitatea , cand minorul avea varsta de 2 si 2 luni, la reluarea activitatii mai pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaela ciuperca , utilizator 19:20, 31 Iulie 2018
La reluarea activitatii nu mai puteti beneficia de stimulentul de insertie .
Exista o prevedere expresă in acest sens, pt ca eu am îndeplinit inițial condițiile?
OUG 111/2010
art.17
(1) Dreptul la stimulentul de inserție prevăzut la art. 7 încetează cu ziua următoare celei în care:
.......
b) beneficiarul nu mai realizează venituri supuse impozitului și nici nu se află în concediul pentru creșterea copilului;
.....
Multumesc pentru sprijin!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Karmen B Karmen B Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea speta: Sotul a beneficiat de stimulentul de insertie pt copilul minor nascut in aprilie 2015. El a ... (vezi toată discuția)
Despre stimulentul de insertie andi_gabriela andi_gabriela Buna ziua. Eu am opta pt ccc de un an, daca ma intorc la munca cu o luna jumate innainte ca bebelusul sa implineasca un an si daca voi lucra part time, pot ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil Andreea_Ana Andreea_Ana Buna ziua. Sunt mama unui copil nascut pe data de 15.09.2014 si am optat pentru 2 ani concediu de crestere copil. 1. Care este data limita de incepere a ... (vezi toată discuția)