avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Termeni si conditii WEBSITE
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Termeni si conditii WEBSITE

Buna ziua,

Vreau sa-mi cer scuze daca nu am postat la categoria corecta. Situatia este in felul urmator: Doresc sa-mi creez un site, care va include vanzari electronice, de incaltaminte si curele, insa am nevoie de serviciile unui jurist care sa-mi scrie TERMENII SI CONDITILE, POLITICA DE RETURNARE, cam tot ce tine de partea aceasta juridica.

Va multumesc
Buna ziua. Cabinetul de avocatura pe care il reprezint are vasta experienta in domeniul avocaturii de business, inclusiv acorda consultanta juridica si redacteaza documente necesare pentru site-urile clientilor inclusiv Termeni si Conditii, Politica de Confidentialitate (politici GDPR), Politici de Returnare Produse precum si orice contracte necesare desfasurarii activitatii clientilor. De asemenea, ne putem ocupa si de formalitatile necesare obtinerii avizelor/autorizatiilor necesare. Va stam la dispozitie la o intalnire, O zi buna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politica gdpr la achizitii online. obligatii. Octavian1978 Octavian1978 Detin un sit online unde vindem la clienti preponderent persoane fizice. Odata cu produsul trimitem la client factura pe care apare numele acestuia si adresa ... (vezi toată discuția)
Termeni legali necesari la implementarea unui website? ankiutel ankiutel Dezvolt un site web in Wordpress unde prezint serviciile mele de design web si design grafic pe care le pot presta, si am ajuns la partile mai putin cunoscute ... (vezi toată discuția)
Salariu avocat Vedanta Vedanta Ajutati-ma si pe mine va rog sa aflu care mai este salariul pentru un avocat cu 3-4 ani experienta (si educatie rasarita) in Bucuresti la un cabinet de ... (vezi toată discuția)