avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se poate obtine dreptul la cultivarea si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se poate obtine dreptul la cultivarea si producerea de droguri de risc in Romania (pentru export in alte tari)?

Legea 143/200 mentioneaza in Art. 4. – (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau amenda. Ce demersuri trebuie sa fac pentru a obtine acest drept?
Cel mai recent răspuns: TrinityAlex , utilizator 20:28, 31 Iulie 2018
Gasiti informatii aici: [ link extern ] /
Ca persoana fizica nu puteti detine legal acest drept.
Cultivarea plantelor ce contin droguri si sunt prelucrate in mod licit este posibila cu autorizarea Ministerului Agriculturii, prin directiile agricole judetene, respectiv a municipiului Bucuresti , potrivit Regulamentului de aplicare a Legii 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca vreti numai sa exportati depuneti o cerere la DIICOT pentru obtinerea unei autorizatii de producere si export. Se intocmeste un dosar.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
cyan, moderator
Va multumesc foarte, foarte frumos! Intr-adevar am nevoie de autorizare doar de la Ministerul Agriculturii prin directiile agricole judetene. Am gasit totodata mai multe informatii in legea 339/2005 ("Legea plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope"). Multumesc inca o data pentru raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumul de marijuana: autorizat in romania chucky9 chucky9 Tocmai am aflat ca Romania a devenit al 10-lea stat din lume care a legalizat consumul de marihuana. Ma rog, doar cu reteta de la doctor... Detalii aici : ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare cristianbutuc77 cristianbutuc77 Buna ziua ! Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare : http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L305FG.pdf am tot cautat dar nu am gasit nimic pe ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa pentru speta prezentata danaionic danaionic Daca esti prins in timp ce ridici un pachet cu 12 kg de cannabis si mai ai si cultivat 77 de plante intr.o padure cu alti 3 ce pedeapsa poti primi ? (vezi toată discuția)