avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare

Buna ziua !
Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare : [ link extern ]
am tot cautat dar nu am gasit nimic pe nicaieri . va multumesc 0
Cel mai recent răspuns: cristianbutuc77 , utilizator 14:20, 17 Noiembrie 2013
Actele normative prin care s-au adus modificari la Legea nr.143 din 26 iulie 2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri le gasiti aici:
[ link extern ]

Actele normative prin care s-au adus modificari la Legea nr.339 din 29 noiembrie 2005
privind regimul juridic al plantelor, substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope le gasiti aici
[ link extern ]
Multumesc frumos , dar tot nu sunt foarte bine lamurit pentru ca nu prea am idee cu legi si etc . Ce am inteles eu ar fi ca in momentul actual legea nu este in vigoare corect ? Si daca am inteles eu bine ar urma sa intre in vigoare din februarie . Multumesc
Ma poate lamuri cineva daca este sau nu in vigoare legea respectiva . Si daca nu este cand ar urma sa se aprobe ? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine dreptul la cultivarea si producerea de droguri de risc in romania (pentru export in alte tari)? TrinityAlex TrinityAlex Legea 143/200 mentioneaza in Art. 4. – (1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpararea sau ... (vezi toată discuția)
Jwh 081 puiu83 puiu83 [b]Naphthalen-1-yl-(1-pentylindol-3-yl)methanone[/b] este o substanta proaspat interzisa in romania dar as dori sa aflu daca [b]4-methoxynaphthalen- 1-yl- ... (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana: autorizat in romania chucky9 chucky9 Tocmai am aflat ca Romania a devenit al 10-lea stat din lume care a legalizat consumul de marihuana. Ma rog, doar cu reteta de la doctor... Detalii aici : ... (vezi toată discuția)